Meny

- Fabregas bestemmer selv

Cesc Fabregas scorte to mål da Barcelona knuste Neymars gamleklubb Santos 8-0 fredag. Foto: NTB Scanpix / Albert Gea

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Barcelona manager Gerardo Martino er trygg på at Cesc Fabregas velger Camp Nou foran Old Trafford, men understreker at stjernespilleren bestemmer sin egen fremtid selv.

Barcelona manager Gerardo Martino er trygg på at Cesc Fabregas velger Camp Nou foran Old Trafford, men understreker at stjernespilleren selv bestemmer sin egen fremtid.

- Cesc Fabregas vil ha siste ordet i denne saken, sier Martino ifølge Telegraph.

Les også: Superduo med gigantseier

Primera Division-gigantene har tidligere avslått to bud på Cesc Fabregas og har tidligere hevdet at spilleren ikke er til salgs. Martino hevder at Fabregas er en av de beste spillerne Barca har i stallen for øyeblikket.

Les også: United vurderer et tredje bud på Fabregas

- Jeg vil anbefale han å bli i Barca og jeg tror at det blir hans endelige avgjørelse. Allikevel må det understrekes at valget er hans, fortsetter Martino.

Les også: Fabregas: - Vi forhandler med United

Fabregas satt på benken i første omgang av fredagens Barca-kamp der Brasilianske Santos ble knust 8-0 på Camp Nou. I andre omgang ble han som Neymar byttet inn og scoret to mål i tillegg til å gi Jean Marie Dongou målgivende pasning.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus