Meny

Wenger vil ha Suarez

Arsene Wenger har ennå ikke gitt opp håpet om å hente Liverpool's Luis Suarez til Arsenal. Foto: NTB Scanpix / Hoang Dinh Nam /Peter Byrne

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I det Arsène Wenger bekrefter at Arsenal har lagt inn bud på Luis Suárez, hevder den ettertraktede spilleren at han er klar for å gå rettens vei for å forlate Liverpool.

Arsenal skal ha tilbudt 385 millioner kroner for spissen, men Liverpool vil ikke gå med på noen handel. Wenger vil gjerne se Suarez i sin stall, men vil at en overgang må skje i all vennskapelighet.

– Jeg vil helst ikke snakke om Suarez fordi det er en sak mellom Arsenal og Liverpool.

Les også: Arsenal øker ikke Suárez-budet

– Jeg er en stor tilhenger at man må hemmeligholde ting mest mulig i slike saker, men det er jo veldig vanskelig i den moderne verden, svarte Wenger på et direkte spørsmål om Suarez.

Les også: Arsenal ikke nær Suarez-signering

- Ønsker meg bort

Suárez ønske om å forlate Anfield er stort.

Kilder tett på Suárez sier til flere engelske medier lørdag at spilleren nå er i ferd med å gå rettens vei for å forlate Liverpool.

Angriperen mener at Arsenals bud matcher en såkalt utkjøpsklausul han skal ha i kontrakten.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus