Meny

Endelig duket for Messi og Neymar

Lionel Messi og Neymar får trolig spille sammen mot Santos fredag. (Foto: Gustau Nacarino / Reuters / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lionel Messi (26) og Neymar (21) skal fredag kveld endelig vise seg fram sammen for Barcelona. Da venter Neymars tidligere lagkamerater i Santos.

Barcelona og Santos møtes i Barcelona fredag til Trofeu Joan Gamper. Selv om både Messi og Neymar var på banen for Barcelona i treningskampen mot Lechia Gdansk, spilte de ikke samtidig. Det får de muligheten til mot Santos.

Les også: Neymar: - Verdsetter vennskap med Messi

Mange har satt spørsmålstegn ved hvordan de to stjernene vil fungere sammen på banen, noe man nå endelig vil få svar på. Det blir også brasilianerens hjemmedebut for de spanske seriemesterne.

– Jeg kan nesten ikke vente på å spille på Camp Nou. Jeg er alltid klar for hver eneste kamp, men dette føles nesten som en mesterligafinale. Det er veldig spesielt, sier han ifølge den spanske avisen Marca.

I tillegg til at kampen blir spesiell for stjerneduoen, blir den også spesiell for Gerardo Martino. Han får også sin debut foran det katalanske publikummet.

Les flere fotballnyheter her.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus