Meny

Politiet har pågrepet og siktet fire etter vold i Moss

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Østfold har pågrepet og siktet fire personer etter at en mann ble funnet blodig og bevisstløs i en bolig i Moss. Fornærmede er alvorlig skadd.

De fire er foreløpig siktet for legemsbeskadigelse under særdeles skjerpende omstendigheter og vil bli avhørt i løpet av helgen. Østfold politidistrikt vil ta stilling til eventuell varetektsfengsling mandag.

Fredag morgen fikk politiet melding om at en mann i 30-årene lå på gulvet og blødde inne i sin leilighet. Det var naboer som tok kontakt med politiet etter å ha hørt bråk og sett personer forlate stedet.

Mannen ble brakt til Ullevål sykehus og var ikke ved bevissthet da han ble funnet. Ullevål sykehus opplyser at mannen er alvorlig skadd og at utfallet er usikkert.

Ut ifra vitneobservasjoner pågrep politiet først en mann og to kvinner på en kafé i Moss. Disse tre er i alderen 18 til 22 år. Senere på dagen ble ytterligere en kvinne pågrepet. De første tre siktede er bosatt i Moss og er fra et miljø politiet kjenner til fra før. Operasjonsleder Jo Vole utelukker ikke at det er aktuelt å snakke med flere vitner.

Politiadvokat Morten Lundén er foreløpig med knapp med opplysninger om den siste pågripelsen.

– Det jeg kan si er at det er en kvinne og at hun er i den samme aldersgruppen som de andre siktede. Vi kjenner ikke til hvilke relasjoner de siktede har til fornærmede eller et eventuelt motiv for voldshandlingene da vi ennå ikke har avhørt dem, sier han til NTB.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus