Meny

Livstruende skadd i trailerpåkjørsel ved Drammen

Foto: Ole Christian Nordby/ Eikerfoto

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 24 år gammel mann ble livstruende skadd og en 22 år kvinne fikk alvorlige skader i en påkjørsel på E18 sør for Drammen tidlig fredag morgen.

Bilen de satt i sto stille på motorveien med varsellampene på da en trailer kjørte inn i den bakfra. Politiet har filmopptak fra lastebilen som viser forløpet av ulykken.

– Filmen gir et godt bilde av hva som har skjedd, sier politiadvokat Birgit Austad i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.

Lastebilsjåføren, en 40 år gammel mann fra Litauen, kom fra ulykken uten skader. Han ble fratatt førerkortet på stedet, men er ennå ikke avhørt.

– Vi arbeider med å få ordnet tolk og prioriterer å få avhørt ham så snart det lar seg gjøre, sier Austad, som opplyser at sjåføren jobbet for et norsk firma.

– Mannen ble sendt i luftambulanse til Ullevål sykehus med livstruende skader, og kvinnen er sendt med ambulanse til Drammen sykehus. Hun er alvorlig skadd, men det er ikke livstruende, sier operasjonsleder Håkon Grøttland i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.

Les også: Trailersjåfør filmet egen råkjøring

Det var også to hunder i bilen som ble påkjørt. De ble alvorlig skadd i sammenstøtet, og ble sendt til en dyreklinikk i Drammen.

E18 ved Kobbervikdalen var stengt i mange timer etter ulykken på grunn av bilberging, men veien er nå åpnet igjen.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus