Bayern slo City etter snuoperasjon

Mario Mandzukic scoret vinnermålet for Bayern München da Manchester City ble slått 2-1 torsdag. Her omkranses kroaten av Xherdan Shaqiri og David Alaba. (Foto: Michaela Rehle / Reuters / NTB scanpix)

Mario Mandzukic fullførte Bayern Münchens comeback og ble matchvinner i torsdagens 2-1-seier over Manchester City.

De to toppklubbene gjorde alle målene på under et kvarter i annen omgang. Nyervervelsen Alvaro Negredo tok City i føringen etter 61 minutter, men kort tid etter kunne Thomas Müller utligne fra straffemerket.

Straffesituasjonen oppsto etter en hands fra Pablo Zabaleta. Mandzukic scoret vinnermålet i det 73. minutt. Kroaten plasserte vakkert Müllers crosser i nettmaskene.

Rett før slutt sto Bayern-keeper Manuel Neuer fram med en superredning og avverget Edin Dzekos avslutning.

– Vi er på et godt nivå, men vi fikk problemer med å sette sjansene våre mot et topplag som Manchester City, sa Müller etter seieren.

Pep Guardiola eksperimenterte med Bayerns lagoppstilling torsdag. Også Manuel Pellegrini leter etter Citys beste førsteellever før seriestarten.