Denne fuglen tar ørreten i en munnfull

Denne fuglen tar ørreten i en munnfull
Denne fuglen tar ørreten i en munnfull
Artikkelen fortsetter under annonsen

Se måltidet fanget i bilder.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Andrew Lee fra Irvine i California fanget et måltid med kameraet sitt da han besøkte El Dorado Regional Park.

Denne sultne fuglen venter tålmodig til regnbueørreten hopper ut av vannet. Da slår den til og lynraskt har den svelget halve fisken allerede. Men i det lille sekundet før den slår til, ser det ut som de to har et øyeblikks blikkontakt.

Og så svelger fuglen ned fisken hel:

I det frosne øyeblikket ser det ut som de ser hverandre. Uh-uh, tenker nok denne ørreten. Foto: All Over Press.I det frosne øyeblikket ser det ut som de ser hverandre. Uh-uh, tenker nok denne ørreten. Foto: All Over Press.

Tygging er ikke slik denne fuglen driver med. Kanskje ikke fugler generelt heller? Foto: All Over Press.Tygging er ikke slik denne fuglen driver med. Kanskje ikke fugler generelt heller? Foto: All Over Press.

Det tar ikke lang tid før fisken er slukt i ett stykke. Foto: All Over Press.Det tar ikke lang tid før fisken er slukt i ett stykke. Foto: All Over Press.

Og så stikker bare halefinnen opp og fuglen er allerede på vei til å fly avgåre. Foto: All Over Press.Og så stikker bare halefinnen opp og fuglen er allerede på vei til å fly avgåre. Foto: All Over Press.