Meny

Strømsgodset-tap etter overtidsscoring

Ronny Deila og Strømsgodset tapte 1-2 for Jablonec i europaligaens tredje kvalifiseringsrunde torsdag. Her fra forrige kvalifiseringsrunde mot Debrecen. (Foto: Aleksander Andersen / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jan Vosahlik scoret på overtid og sørget for at Strømsgodset tapte 1-2 borte mot tsjekkiske Jablonec i europaligakvalifiseringen torsdag.

Selv om drammenserne fikk et viktig bortemål som gir gode muligheter for avansement, skulle de nok svært gjerne sett at kampen hadde endt 1-1. Men det var absolutt ikke ufortjent at Vosahlik fikk heade ballen i mål på overtid.

Les også: Ondrasek ordnet seier

Det var tsjekkerne som hadde skapt de fleste og de største sjansene på eget gress. Og det var også de som scoret begge målene i første omgang. For etter at Karel Piták hadde sendt Jablonec i ledelsen på et straffespark etter et drøyt kvarter, var Vit Benes uheldig og satte ballen i eget nett seks minutter før pause.

I annen omgang hadde Ola Kamara en eventyrlig mulighet til å sende Godset i føringen fra fire meter, men avslutningen gikk over. Matchvinner Voshalik og hans lagkamerater, deriblant Tomas Jablonsky, hadde også store muligheter før den endelig satt i nettet på overtid.

Strømsgodset har nå én uke på seg før returoppgjøret hjemme på Marienlyst. Der har hjemmelaget en god statistikk og bør ha gode sjanser til å snu resultatet til avansement.

Les flere fotballnyheter her.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus