Meny

Ondrasek ordnet Tromsø-seier

Zdenek Ondrasek scoret kampens eneste mål for Tromsø i 1-0-seieren over Differdange i europaligakvalifiseringen torsdag. (Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tromsø skapte skuffende lite, men et sent mål av Zdenek Ondrasek holdt til 1-0-seier hjemme mot Differdange fra Luxembourg i europaligakvalifiseringen torsdag.

Til tross for et solid ballinnehav og flere gode angrepskombinasjoner, stokket det seg fullstendig foran mål for hardt europacupsatsende tromsøværinger.

Kvarteret før slutt fikk likevel Tromsø uttelling, etter flott forarbeid av Hans Norbye. Høyrebacken forserte flere spillere før han la inn til en nærmest umarkert Ondrasek. Og da fjorårets toppscorer omsider fikk stokket beina, var avslutningen nådeløs.

Les også: Strømsgodset-tap etter overtidsscoring

Tromsø var det førende laget i første omgang, og leverte godt spill på sin venstre side. Både Ruben Kristiansen og Saliou Ciss gjorde seg bemerket med flere gode raid, men innleggskvaliteten var det dessverre så som så med. Omgangens største sjanse kom ved Ondrasek etter 24 minutter, men Differdanges stødige sisteskanse avverget forsøket.

Differdange hadde svært lite å by på på Alfheim. Muligheten for Tromsø-avansement bør være gode foran returmøtet i Luxembourg neste uke.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus