Meny

Neymar: – Verdsetter vennskap med Messi

Alt ligger til rette for at Neymar og Messi skal bli Camp Nous nye stjerneteam. Foto: NTB Scanpix / Gustau Nacarino

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg snakker med Messi hver dag. Vi har respekt for hverandre, sier Barcelona sitt nye stjernekjøp.

Den brasilianske fotballstjernen Neymar hyller sitt vennskap med Messi, og forteller at han allerede har fått et nært vennskap med argentineren med fire Gullballer i bagasjen.

21-åringen som i juni ble kjøpt av Barcelona fra Santos for 57 millioner euro, har de siste årene hatt et massivt søkelys på seg som en av verdens kommende fotballstjerner.

Når vennskapet mellom Neymar og Messi er på plass er det klart at Barcelona har et uslåelig stjerneteam i stallen.

- Forholdet mitt til Messi er fantastisk, vi snakker sammen hver dag. Som verdens beste fotballspiller er det klart at han har min fulle respekt, sier Neymar ifølge Goal.com.

Neymar kan forvente seg et stort prestasjonspress på Camp Nou etter et særdeles vellykket prøve-VM i Brasil. Selv er stjernen rolig, og føler seg sikker på at storformen er på vei.

Les også: Messi og Neymar vil bli uslåelige

- Det er alltid press, men jeg prøver å forholde meg rolig. Å føle på press er en del av å være fotballspiller, forteller Neymar videre.

Allerede førstkommende fredag skal han møte sin tidligere klubb Santos, på sin nye hjemmebane, Camp Nou. Brasilianeren hadde sin Barca-debut da laget tirdsdag spilte mot Lechia Gdansk.

- Mitt høyeste ønske å hjelpe Barca så langt det lar seg gjøre. Jeg håper å svare til det enorme presset som venter megu, avslutter Neymar

Les også: Hevder Messi-bilder er falske

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus