Meny

Kvinne skadd i kollisjon mellom tog og bil

SLAPP UNNA: Mannskaper fra nødetatene i arbeid ved planovergangen på Enebekk i Råde, der en person ble alvorlig skadd da et tog og en bil kolliderte torsdag. (Foto: Freddie Larsen / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kvinne i 60-årene ble lettere skadd da et tog kjørte på bilen hennes i Råde kommune i Østfold torsdag ettermiddag. Østfoldbanen ble åpnet for trafikk igjen litt før klokken 22.

Ulykken skjedde da en bil ble påkjørt av toget på en planovergang på Enebekk rundt klokken 17.30.

– En kvinne i 60-årene er blitt tatt hånd om av ambulanse på stedet. Ambulansepersonellet sa først at hun var alvorlig skadet, men nedjusterte vurderingen til lettere skadet. Hun er fraktet til sykehus, sier operasjonsleder Paul Horne i Østfold politidistrikt til NTB.

Kvinnen var ute av bilen da ulykken inntraff. Hun ble skadet av sin egen bil da denne ble truffet av toget.

Både Havarikommisjonen og Jernbaneverket har gjort undersøkelser på stedet.

– De undersøker våre tekniske installasjoner og hvorvidt det er en feil på anlegget. Forhåpentligvis vil undersøkelsene bli ferdig i løpet av torsdag kveld, sa pressevakt Harry Korslund i Jernbaneverket til NTB litt før klokken 21.

En time senere ble jernbanestrekningen åpnet igjen.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus