Ferdinand: - Moyes kan stole på oss

Rio Ferdinand ønsker å hjelpe David Moyes å oppnå suksess i Manchester United. Foto: NTB Scanpix / Daniel Munoz
Rio Ferdinand ønsker å hjelpe David Moyes å oppnå suksess i Manchester United. Foto: NTB Scanpix / Daniel Munoz

34-åringen tror de eldre United-spillerne vil bli viktigere enn noen gang etter at klubben for første gang på 27 år har fått en ny manager.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klubbveteran Rio Ferdinand hevder at Manchester Uniteds nyinnsatte manager David Moyes kan forvente bistand fra klubbens eldre spillere i sin styring av klubben på Old Trafford.

Den tidligere Everton-manageren har en utfordrende oppgave foran seg når skal svare til Sir Alex Fergusons langvarige suksess i klubben.

Les også: Moyes kritiseres for dinosaurmetoder

Ferdinand tror de regjerende Premier League-mesternes samling av klubbveteraner, som han selv og Ryan Giggs, vil hjelpe Moyes i kampen for å vedlikeholde klubbens status.

- Ferguson var en enestående manager. Det kommer aldri til å bli noen som han igjen, derfor kan man heller ikke forvente at noen vil fylle hans sko, fortalte Ferdinand til Sky Sports News.

- Man kan ikke sammenligne Moyes og Ferguson på rettferdig vis, på et så tidlig stadiet. Vi må gi den nye manageren tid.

Les også: Moyes motiveres av frykt

Ferdinand hevder at Moyes har god grunn til å stole på spillerne som har lang fartstid i klubben. Forsvareren understreker at 50-åringen bør forvente at veteranene skal være aktive i en fremtidig videreutvikling av klubben.

Les også: Manchester United tapte i Japan

- Hvis vi kan hjelpe Moyes å bli en bedre manager, og hjelpe klubben å vinne flere troféer ville det vært fantastisk, avslutter Ferdinand.

Les flere fotballnyheter her.

Personvernpolicy