Drillo: – 50-50 mellom Godset og RBK

Landslagssjef Egil Drillo Olsen tror det er dødt løp mellom Godset og Vålerenga i årets tippeliga. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
Landslagssjef Egil Drillo Olsen tror det er dødt løp mellom Godset og Vålerenga i årets tippeliga. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Egil Olsen er helt trygg på at seriemesterskapet kommer til å gå til enten Strømsgodset eller Rosenborg i år. Men han våger ikke å tippe hvor gullet havner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det bare må bli et av de lagene, selv om ingen av dem har imponert veldig. Hvem som ender på topplassen til slutt, føler jeg er litt hipp som happ, så jeg vil ikke holde en knapp på noen av dem, sier landslagssjef Drillo til NTB.

Han holder tett kontakt med den norske eliteseriefotballen og får med seg det meste. Søndag valgte han Strømsgodset – Hønefoss framfor kvinnefinalen i fotball, og han angret ikke på det. Godset vant 6-1 etter et fyrverkeri av en kamp

– Det var virkelig imponerende å se Strømsgodset søndag. Laget spilte veldig bra, men jeg også sett dem i mye svakere kamper. Spillet er litt varierende, men i søndagens kamp mot Hønefoss var det fin bevegelse i laget. På det området er Strømsgodset bedre enn de andre lagene i eliteserien, men det betyr ikke at jeg holder drammenserne som seriefavoritter.

– I kampen mot Rosenborg føler jeg som sagt at det er litt 50-50, sier Drillo til NTB.

Strømsgodset var seriemester forrige gang i 1970. I fjor endte drammenserne på annenplass bak Molde, mens bronsen gikk til Rosenborg.

Etter at 17 serierunder så å si er unnagjort leder Rosenborg tabellen med to poeng til gode til Strømsgodset. De har henholdsvis 37 og 35 poeng. Ned til Viking på tredjeplass skiller det seks poeng. Selv om det er 13 serierunder igjen, blir nok det for mye å ta igjen på de lagene som har vært temmelig suverene i første halvdel av sesongen.

I bunnen av tabellen ligger Sandnes Ulf med 19, Molde med 18, Sarpsborg med 17, Hønefoss med 16 og Start med 15 poeng.

Personvernpolicy