Kidnappingsofferet overrasket alle

Amanda Berry kom på scenen da rapperen Nelly holdt konsert i hjembyen Cleveland.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En aprildag i 2003 ringte 16 år gamle Amanda Berry søsteren før hun forlot jobben på Burger King. Det var siste gang noen hørte fra Berry på ti år. Hun forsvant mens hun spaserte hjem.

Berry og to andre kvinner ble holdt fanget i Ariel Castros hus i Cleveland i Ohio, før de 6. mai i år ble oppdaget da en nabo hørte en av kvinnene rope.

Fredag ble Ariel Castro dømt til livstid pluss 1000 år i fengsel for kidnappingene.

Les også: Castro godtar livsvarig fengsel

Og dagen etter viste den nå 27 år gamle Amanda Berry seg offentlig for første gang etter at hun ble reddet ut av huset. Det var rapperen Nelly som holdt konsert på en festival i Berrys hjemby Cleveland, da Berry kom ut på scenen og overrasket alle publikummerne.

Iført solbriller og svart t-skjorte så hun ut til å like oppmerksomheten. Hun sa ingenting, men vinket og smilte bredt til konsertpublikummet.

Berry har imidlertid uttalt seg også verbalt tidligere denne måneden. I en video lastet opp på YouTube takket Berry og de to andre kidnappingsofrene Gina DeJesus og Michelle Knight for støtten de har fått fra folk som ønsker å hjelpe dem tilbake til et normalt liv.

Se videoen og les saken: Kidnappingsofre takker for støtten

Personvernpolicy