Defoe-hattrick da Spurs vant stort i Hongkong

Jermain Defoe (til høyre) viser scoringsform under Tottenhams Asia-besøk. Foto: Bobby Yip / Reuters / NTB scanpix.

Tottenham lekte seg til 6-0-seier over South China i en treningskamp i Hongkong lørdag. Jermain Defoe markerte seg med tre scoringer og en målgivende pasning.

Før kampen uttalte manager André Villas-Boas at han helst ikke ville gjennomføre kampen fordi banen var ødelagt av regn.

Onsdag måtte manageren se nøkkelforsvareren Jan Vertonghen bli ankelskadd på det dårlige dekket.

Forholdene ga derimot ingen problemer for Defoe. Spissen serverte Clint Dempsey i forkant av 2-0-målet i det 34. minuttet. Deretter scoret han selv like før pause og to ganger i annen omgang.

Fra før hadde Tottenham tatt ledelsen gjennom et tidlig selvmål, mens Andros Townsend fastsatte sluttresultatet til 6-0 fem minutter før slutt.