Banebekymring for Moyes

United-manager David Moyes' var nylig i Yokohama. Foto: NTB Scanpix / Issei Kato
United-manager David Moyes' var nylig i Yokohama. Foto: NTB Scanpix / Issei Kato

David Moyes innrømmet at han er bekymret over baneforholdene i Hongkong, der Manchester United lørdag landet for å avslutte sin Asia-turné.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mandag skal United-stjernene i aksjon mot det lokale laget Kitchee på Hongkong stadion. Der er banedekket blitt kraftig rammet av flere dager med betydelige nedbørsmengder.

Les også: Moyes kritiseres for dinosaurmetoder

Sunderland-manager Paolo Di Canio beskrev det som en «drapsbane», mens Tottenham-sjef André Villas-Boas måtte se Jan Vertonghen bli fraktet av banen på båre etter å ha skadet ankelen på samme gressmatte.

– Jeg er bekymret for baneforholdene, men det er hovedsakelig på grunn av været. Det kan vi ikke gjøre noe med, sa United-manager Moyes.

Mer regn er falt siden Sunderland – Tottenham onsdag, og meldingene for de neste dagene tyder på at himmelens sluser fortsatt vil være åpne.

Les også: Moyes motiveres av frykt

Fredag reddet United uavgjort takket være en sen scoring av Wilfried Zaha mot Cerezo Osaka. Laget har skuffet med én seier, én uavgjort og to tap på Asia-turen. Moyes sier han fortsatt ikke har fått plukket ut en førsteellever.

– Jeg forsøker fortsatt å bli kjent med spillerne mine. Flere av dem har jeg ikke møtt fordi de har vært opptatt med landslagsfotball. Vi har fortsatt tre kamper i Europa før sesongen starter, og da får jeg se nærmere på hva som er mitt beste mannskap, sa skotten.

Personvernpolicy