Bale ber Spurs om å forhandle med Real

Gareth Bale ønsker en fremtid i Real Madrid. Foto: NTB Scanpix / Sang Tan
Gareth Bale ønsker en fremtid i Real Madrid. Foto: NTB Scanpix / Sang Tan

Tottenhams styreformann Daniel Levy skal ha fått klar beskjed fra stjernevingen Gareth Bale om at han ønsker å flytte til Madrid.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For halvannen uke side var Bale i møte med Spurs-sjefen i London. Bak lukkede dører la waliseren lite imellom, skriver spanske Marca.

Les også: Bale forlenger med Spurs?

– Du ga meg et løfte. Du lovet at dersom vi ikke gikk til mesterligaen og det kom et godt tilbud, så ville du lytte til det. Nå er budet kommet, og jeg vil spille for Real Madrid. Så hold ditt ord og snakk med dem, skal hurtigtoget ha sagt.

Levy er selv kjent som en tøff forretningsmann, men fikk onsdag i forrige uke kjenne at heller ikke Bale lar seg overliste lett.

– Jeg er ikke interessert i Manchester United eller noen annen klubb. Jeg vil bare spille for Real Madrid, la 24-åringen til ifølge Marca.

Bale er under kontrakt med Tottenham til 2016, men agenten hans har forhandlet fram en avtale med Real. Om Tottenham aksepterer budet, vil stjernespilleren undertegne en seksårskontrakt som sikrer ham mellom 70 og 80 millioner kroner i årsinntekt.

Budet fra den spanske storklubben skal ligge på rundt 470 millioner kroner.

Personvernpolicy