Arsenal "ikke nær" en Suárez-signering

Arsenal ønsker fortsatt å sikre seg den målfarlige uruguayaneren Luis Suárez. Foto: NTB Scanpix / Mark Dadswell
Arsenal ønsker fortsatt å sikre seg den målfarlige uruguayaneren Luis Suárez. Foto: NTB Scanpix / Mark Dadswell

Liverpool nektet å diskutere torsdagens overgangsmøte med Suárez.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arsenal-manager Arsene Wenger har brutt stillheten i sin jakt på Liverpools Luis Suarez. Manageren hevder nå at London-klubben "ikke er nær" en avtale med Liverpool.

Det virker som at Arsenal er i ferd med å gi opp sin strenge lønnspolitikk, dette skal være med på å lokke Suarez til London-klubben. En overgang til Emirates Stadium vil gjøre Suárez til klubbeens best betalte spiller noensinne.

Arsenal har i to omganger fått avslag på sine bud på Suárez. Til tross for dette hevder Wenger at han beholder roen i jakten på 26-åringen.

- Vi er klare til å signere avtaler på kort tidsvarsel, men overgangene er avhengig av mer enn vårt samtykke. Vi er forberedt på å avvente, forteller Wenger ifølge Worldgame.

- Det er lite sansynlig at vi vil få gjennomført noen kjøp før Emirates Cup neste uke. Mange klubber er opptatte, dette gjør at det vanskelig for oss å få kontakt.

Arsenal har tidligere i år opplevd et nederlag i overgangsmarkedet, da de forsøkte å signere Napoli innkjøpte spiss, Gonzalo Higuain.

Det har kommet få nye ansikter til Emirates Stadium den siste tiden. Selv om mange supportere er smånervøse for situasjonen er Wenger trygg på at hans nåværende lag har det som skal til for å vinne medalje i neste års Premier League.

- Med eller uten forsterkninger i laget kan vi gå for gull neste sesong, avslutter Wenger.

Personvernpolicy