Sunderland banket Tottenham i Hongkong

Sunderland's Emanuele Giaccherini viser seg frem under treningskampen mot Tottenham 24 Juli. Foto: Scanpix / Bobby Yip

Tottenham lyktes ikke uten Gareth Bale i sesongoppkjøringskampen mot Sunderland. Paolo Di Canios menn vant 3-1 onsdag.

Bale, som er koblet til en Real Madrid-overgang, har pådratt seg en smell under trening, ifølge manager André Villas-Boas. Dermed kunne han ikke delta i den regntunge kampen.

Oppgjøret ble utsatt i en halvtime og måtte kortes ned til 80 minutter på grunn av regn. Da spillerne først kom på banen, slet de tungt med en gressmatte som var delvis ubrukelig.

I det 28. minuttet tok Tottenham ledelsen da et skudd fra Gylfi Sigurdsson endret retning og lurte Vito Mannone. Men før pause fikk Sunderland kvittert ved Cabral.

Wes Brown headet Di Canios menn i ledelsen før innbytter David Karlsson punkterte kampen. Begge lag startet med sterke mannskap, men gjorde mange endringer ved sidebytte.

Seier for City

Også Manchester City var i aksjon i den samme miniturneringen. Deres motstander var South China, som ga de engelske seriemesterne fra 2012 god motstand.

Men et mål av Edin Dzeko halvveis i første omgang var nok til å sikre de lyseblå fra Manchester en 1-0-seier.

Nysigneringen Alvaro Negredo, som ble kjøpt fra Sevilla, fikk sin debut på topp da han ble byttet inn. Han var nær scoring ved flere anledninger, men uten å lykkes.

– Vi forbedret oss fra vår forrige kamp, som vi tapte. Det var veldig viktig å se forbedringer, både fysisk og teknisk, sa manager Manuel Pellegrino.

Manchester City og Sunderland møtes lørdag, etter seiere i sine kamper.

Publikumsfest

I Australia scoret kaptein Steven Gerrard det første målet da Liverpool slo Melbourne Victory 2-0 foran 95.000 elleville tilskuere onsdag.

Det siste målet kom først et stykke på overtid. Luis Suárez gjorde et glimrende forarbeid før nyinnkjøpte Iago Aspar kunne trygge seier.

Suárez fikk 20 minutter som innbytter mot Melbourne-laget. Kollegaene Kolo Touré og Philippe Coutinho var utelukket på grunn av skader.