Michael Jacksons sønn sier faren var redd for å dø

Artikkelen fortsetter under annonsen

Michael Jacksons sønn sier at faren var redd for at arrangørene av konsertserien han forberedte da han døde, drev ham i døden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Under rettssaken som familien har anlagt mot AEG Live, var 16 år gamle Prince Jackson i vitneboksen onsdag.

Han sa at hans utslitte far ofte ble sint da han snakket med AEG Live-sjefen Randy Phillips, men at han ikke greide å stå opp mot ham når de var uenige.

– Noen ganger gråt han da han la på røret. Han sa: «De kommer til å ta livet av meg, de kommer til å ta livet av meg», sa Prince. Han sa at faren bare ønsket han hadde tid til mer øving.

Prince var tolv år gammel da Jackson døde i Los Angeles av en overdose anestesimedisin i forkant av den store konsertserien i London.

I retten ble også familiebilder og videoer av Jacksonfamilien lagt fram som bevis. Se videoklippene her.

Sangerens mor, Katherine, har saksøkt AEG Live for uaktsomhet for å ha hyret Conrad Murphy som Jacksons personlige lege. Murray ble i fjor dømt for uaktsomt drap for å ha gitt Jackson medisinen han døde av.

Prince fortalte også om dagen faren døde. Søsteren hylte og skrek, han selv gråt mens han ventet på ambulansen, og på sykehuset var det Murray som fortalte dem at faren var død, med ordene: «Sorry kids, faren deres er død».