47-åring erkjente skyld for overgrep mot egne barn

Den 47 år gamle tobarnsfaren erkjente straffskyld på alle punkter om gjentatte voldtekter og vold mot sine egne barn da rettssaken mot ham startet mandag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen er tiltalt for voldtekt, samleie med barn under ti år, incest og mishandling av familiemedlemmer, skriver Oppland Arbeiderblad.

Mannen skal ifølge tiltalen ha voldtatt sine egne barn, en gutt og en jente, fra de var sju og ni år gamle. Seksuelle overgrep, grov vold og trusler skal ha pågått over en femårsperiode. Mannen er også tiltalt for å tvunget barna til å begå seksuelle handlinger med hverandre.

Opplysningene i saken ble kjent etter at barna ble plassert i fosterhjem.

Allerede før saken startet i Gjøvik tingrett varslet aktor Iris Storås at hun vil be om forvaringsstraff i ti år for den tiltalte mannen. Grunnen er at 47-åringen for tre år siden ble dømt for voldtekt mot en gutt yngre enn 14 år. Også i 2001 ble mannen dømt for overgrep mot barn under 16 år.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus