Vitne har meldt seg etter anmeldt gruppevoldtekt

Et vitne meldte seg søndag kveld for politiet i Bergen i forbindelse med den anmeldte gruppevoldtekten lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det dreier seg om et tidspunkt som ligger litt etter den angivelige voldtekten. Det gjenstår å avhøre henne for å høre om hun har interessante opplysninger, sier politiadvokat Duc Van Nguyen i Hordaland politidistrikt til Bergens Tidende.

Kvinnen som har anmeldt gruppevoldtekten, nekter ifølge politiet å avgi forklaring.

Politiet ble varslet om saken lørdag ettermiddag. Kvinnen forklarte at hun var blitt voldtatt av flere menn, kanskje så mange som fem, på Marineholmen, like sør for Nygårdsparken. Mennene hadde ifølge kvinnen utenlandsk utseende.

Ettersom kvinnen ikke vil avgi forklaring, har politiet ikke lykkes med å finne det nøyaktige åstedet for den anmeldte voldtekten.

Politiet har imidlertid sikret seg overvåkningsbilder fra området rundt Høyteknologisenteret og VilVite-senteret. Mandag skal politiet se gjennom videoene fra det aktuelle tidsrommet og forsøke å avhøre fornærmede igjen. Da skal det også tas stilling til om det nye vitnet skal avhøres.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus