BERGEN:

Kvinne nekter å forklare seg om anmeldt gruppevoldtekt

Kvinnen som har anmeldt en gruppevoldtekt i Bergen, nekter ifølge politiet å avgi forklaring. Politiet ber eventuelle vitner om å melde seg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen fortalte lørdag at hun var blitt voldtatt av opptil fem menn. Politiet har ikke lykkes med å finne anvist åsted for den anmeldte voldtekten.

Politiadvokat ved Hordaland politidistrikt Duc Van Nguyen skriver i en pressemelding at kvinnen heller ikke har villet gi noen nærmere beskrivelse av de omtalte gjerningsmennene.

Nguyen ber eventuelle vitner til hendelsen om å melde seg til politiet. Han ber også vitner som har vært i kontakt med fornærmede i Nygårdsparken eller Marineholmen om å melde seg til politiet.

Les også: – Kvinne gruppevoldtatt i Bergen

Politiet ble varslet om saken lørdag ettermiddag. En kvinne forklarte at hun var blitt voldtatt av flere menn, kanskje så mange som fem, på Marineholmen, like sør for Nygårdsparken. Mennene hadde ifølge kvinnen utenlandsk utseende.

Kvinnen var oppskrapet og så ut som om hun hadde blitt mishandlet da hun ble funnet. Etter flere timer på legevakten ble hun forsøkt avhørt av politiet.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus