I mellomtiden i Norge...

I mellomtiden i Norge...
I mellomtiden i Norge...

Se de store bildene fra uka som gikk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Avgangsstudentene ved Politihøgskolen i Oslo kaster hattene i lufta etter at de har fått sine vitnemål under en seremoni i Oslo Rådhus torsdag ettermiddag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpixAvgangsstudentene ved Politihøgskolen i Oslo kaster hattene i lufta etter at de har fått sine vitnemål under en seremoni i Oslo Rådhus torsdag ettermiddag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Erna Solberg (H) og statsminister Jens Stoltenberg (Ap) snakker med programleder Oddvar Stenstrøm (i midten) etter den første statsministerduellen før høstens stortingsvalg, i regi av TV2 i Oslo torsdag kveld. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixErna Solberg (H) og statsminister Jens Stoltenberg (Ap) snakker med programleder Oddvar Stenstrøm (i midten) etter den første statsministerduellen før høstens stortingsvalg, i regi av TV2 i Oslo torsdag kveld. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

Kathrine Moholt under Allsang på Grensen på Fredriksten Festning i Halden onsdag. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpixKathrine Moholt under Allsang på Grensen på Fredriksten Festning i Halden onsdag. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Johan Andersson i aksjon under 4. runde i NM i fotball mellom Lillestrøm og Bryne på Åråsen stadion onsdag kveld. Lillestrøm vant 2-0 etter ekstraomganger. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixJohan Andersson i aksjon under 4. runde i NM i fotball mellom Lillestrøm og Bryne på Åråsen stadion onsdag kveld. Lillestrøm vant 2-0 etter ekstraomganger. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

Nok et partnerdrap på Jessheim. Her blir kvinnen hentet av begravelsesbyrået. Foto: Berg-Rusten / NTB scanpixNok et partnerdrap på Jessheim. Her blir kvinnen hentet av begravelsesbyrået. Foto: Berg-Rusten / NTB scanpix

Ingrid Melfald Hafredal debuterte på forlaget Oktober i vår og er blitt en kritikerfavoritt. Foto: Erik Johansen / NTB scanpixIngrid Melfald Hafredal debuterte på forlaget Oktober i vår og er blitt en kritikerfavoritt. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix

Kong Harald og Dronning Sonja sammen med det svenske kongeparet Kong Carl Gustaf og dronning Silvia ombord på kongeskipet Norge under sitt besøk i Harstad tirsdag. Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix.Kong Harald og Dronning Sonja sammen med det svenske kongeparet Kong Carl Gustaf og dronning Silvia ombord på kongeskipet Norge under sitt besøk i Harstad tirsdag. Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix.

En regnbue lå over Operataket i Oslo mandag kveld. Den Norske Opera og Ballett. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixEn regnbue lå over Operataket i Oslo mandag kveld. Den Norske Opera og Ballett. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

En gruppe mennesker koser seg i kveldssola på Operataket i Oslo mandag kveld. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixEn gruppe mennesker koser seg i kveldssola på Operataket i Oslo mandag kveld. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

Mannskap fra Vegvesenet på stedet der en mann døde i en trafikkulykke på E18 i Lillesand mandag kveld. Han overlevde utforkjøringen, men ble så påkjørt av et vogntog. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix.Mannskap fra Vegvesenet på stedet der en mann døde i en trafikkulykke på E18 i Lillesand mandag kveld. Han overlevde utforkjøringen, men ble så påkjørt av et vogntog. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix.

1

Bildet er greit nok tatt tidligere, men sendt ut denne uken. AFP-fotograf Pierre-Henry Deshayes har vært på besøk i Nord-Norge. Her fra Nordkapp. Foto: Pierre-Henry Deshayes/AFP - NTB scanpix.Bildet er greit nok tatt tidligere, men sendt ut denne uken. AFP-fotograf Pierre-Henry Deshayes har vært på besøk i Nord-Norge. Her fra Nordkapp. Foto: Pierre-Henry Deshayes/AFP - NTB scanpix.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus