To menn knivstukket i Telemark

Artikkelen fortsetter under annonsen

To menn ble fredag kveld sendt til sykehus, den ene av dem en 29-åring med alvorlige skader, etter å ha blitt knivstukket i Skien i Telemark.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet ble varslet om saken klokken 23.34. Det viste seg at to menn var blitt knivstukket i en bolig i Skien. En tredje person, en kvinne, var også til stede i boligen. De tre ble tatt med til sykehus, men kvinnen var uskadd.

– Det var tre personer som ble kjørt til sykehus. To av dem var knivstukket, den ene alvorlig skadd, opplyser operasjonsleder Jan Olaf Jansen i Telemark politidistrikt.

Tilstanden for 29-åringen som ble alvorlig skadd, var lørdag formiddag stabil. Han var da blitt overført til Ullevål sykehus.

Omstendighetene var lørdag formiddag uklare, men det skal ha vært flere menn som ankom boligen og gikk til angrep på de tre som oppholdt seg der.

– Det er jobbet med saken gjennom hele natten, og det er fortsatt ikke pågrepet noen gjerningsmenn, opplyser Jansen.

Han legger til at politiet har satt av store ressurser til saken.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det er satt i gang taktisk og teknisk etterforskning. Det blir i løpet av lørdag gjennomført tekniske undersøkelser av åsted, samt at det blir foretatt avhør av de fornærmede og vitner, opplyser han.

De antatte gjerningsmennene er trolig fra Litauen og rundt 25 år gamle. Lørdag formiddag var ennå ingen pågrepet. Politiet ber om tips i saken.