Sopranos-kollegene sørger

– Jeg har mistet en bror og en bestevenn, skriver Sopranos-kollega Steven Van Zandt, kjent fra norske «Lilyhammer». Foto: AFP / NTB Scanpix
– Jeg har mistet en bror og en bestevenn, skriver Sopranos-kollega Steven Van Zandt, kjent fra norske «Lilyhammer». Foto: AFP / NTB Scanpix

Kollegene fra «Sopranos» sørger over avdøde James Gandolfini, som døde onsdag i Italia, bare 51 år gammel.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg har mistet en bror og en bestevenn. Verden har mistet en av de største skuespillerne gjennom tidene, skriver Steven Van Zandt på Twitter, og sender sin dypeste medfølelse til Gandolfinis kone, barn og familie.

Gandolfini hadde en åtte måneder gammel datter med sin andre kone, og hadde også en sønn fra et tidligere ekteskap.

Les også: Sopranos-stjernen James Gandolfini er død

«Sopranos»-skaper David Chase er enig i Little Stevens karakteristikk, og fastslår rett ut at Gandolfini «var et geni» og sammenligner hans intuitive spill med Mozart.

Lorraine Bracco spilte mafiabossens psykiater i serien, og fastslår: – Vi mistet en kjempe i dag. Hjertet mitt er knust.

Joseph R. Gannascoli, som spilte Vito i «Sopranos», beskriver Gandolfini som «den mest ydmyke og talentfulle skuespilleren jeg noensinne har arbeidet med», mens Steve Schirripa – seriens Bobby Bacala – legger til at han var «en flott far».

Se klipp av James Gandolfini her:

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus