– Jeg fikk sjokk da jeg sjekket Facebook

ENDTE GODT: Monica Barstad (26) var savnet i Hellas i nesten en uke. Hun tok selv kontakt med familien etter å ha sett en etterlysningsplakat med sitt eget bilde i Aten. Foto: Privat / NTB scanpix
ENDTE GODT: Monica Barstad (26) var savnet i Hellas i nesten en uke. Hun tok selv kontakt med familien etter å ha sett en etterlysningsplakat med sitt eget bilde i Aten. Foto: Privat / NTB scanpix

All oppmerksomheten har gjort inntrykk på Monica Barstad som var savnet i Hellas forrige uke.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg er veldig glad for å være hjemme igjen, sier 26-åringen i et intervju med Aftenbladet.

Forsvinningssaken fikk stor oppmerksomhet i norske medier og i sosiale medier. Blant annet delte mange tusen mennesker savnetplakaten på Facebook.

Monica forteller at hun fikk sjokk da hun sjekket Facebook-profilen sin.

– Det var mange henvendelser. Også fra folk som jeg aldri har møtt tidligere. Folk skrev til meg «hvor er du», sier Monica til Aftenbladet.

Hun takker for all oppmerksomheten og sier at den har betydd mye.

Også familien takker for all hjelp i forbindelse med forsvinningen:

- Vi vil takke venner, familie i inn- og utland, media, arbeidskolleger, ambassaden i Aten, hoteller og restauranter, Norwegian og hele det norske folk. Tusen takk alle sammen, sier faren Inge Osaland til avisa.

Han omtaler det hele som en utrolig historie som endte godt.

Monica kom til rette torsdag forrige uke. Da hadde ikke familien hørt fra henne siden fredag 7. juni. Og hun var sist observert på flyplassen i Aten.

Familien reiste til Hellas og distribuerte etterlysningsplakater rundt i hovedstaden.

26-åringen som jobber som flyvertinne i Norwegian, tok selv kontakt med familien etter at hun hadde sett en av plakatene med sitt eget bilde og navn i Aten.

Ifølge stemoren hadde Monica levd som en fattig i nesten en uke.

Les mer: Overnattet i kirker og gikk gatelangs

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus