Tre personer siktet for menneskehandel i USA

Jessica Hunt, Jordie Callahan og Daniel Brown skal ha holdt en kvinne og hennes datter fanget i en kjeller i Ohio i to år. Alle tre foto: Reuters / NTB Scanpix
Jessica Hunt, Jordie Callahan og Daniel Brown skal ha holdt en kvinne og hennes datter fanget i en kjeller i Ohio i to år. Alle tre foto: Reuters / NTB Scanpix

To menn og en kvinne er siktet for menneskehandel etter å ha holdt en kvinne og hennes datter fanget i en kjeller i Ohio i to år.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Saken ble avslørt da kvinnen, som er psykisk utviklingshemmet, ble tatt mens hun stjal en sjokolade og uttalte at hun heller ville i fengsel enn å dra hjem.

Etter en lengre etterforskning har politiet i Ohio nå tiltalt tre personer for menneskehandel. Behandlingen av kvinnen og hennes datter omtales som «slaveri» av påtalemyndigheten.

– Nok en gang blir vi påminnet på at moderne slaveri finnes overalt rundt oss. Ofrene i denne saken holdt ut vold, trusler, umenneskelige leveforhold og andre forferdelige handlinger, sier advokat Steven Detterbach.

Kvinnen ble truet med at hun ville bli fratatt datteren som nå er fem eller seks år dersom hun ikke hørte etter. De to skal ha blitt bundet fast og tvunget til å sove på et betonggulv i en lukket kjeller.

De ble overvåket med en babycall, og truet med pitbuller og slanger. Kvinnen skal ha blitt nektet å gi datteren mat før sent på kvelden, og ble ved flere anledninger stygt skadd slik at hun kunne gå ut og kjøpe smertestillende til to av dem som nå er siktet i saken.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus