Butikkansatt reddet baby fra glovarm bil

En butikkansatt grep inn da hun ble varslet om en baby og to hunder som var forlatt i en bil et parkeringshus i Fana i Bergen tirsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var en kunde som gjorde betjeningen på Coop Obs Bygg på Lagunen-senteret oppmerksom på situasjonen, skriver Bergensavisen.

– Jeg løp ut. Bilen sto parkert i parkeringshuset. Med en gang jeg gikk inn dit, hørte jeg at babyen gråt noe voldsomt. Det eneste jeg tenkte på, var å få ungen ut av bilen, sier Vibecke Nygaard (32).

Gjennom et vindu som så vidt var åpent, klarte hun å få hånden innenfor og låse opp bilen.

– Det var to hunder i bilen også. De bjeffet, og det var rett og slett et voldsomt leven. Og enormt varmt, legger Nygaard til.

Barnet skal være en 5 måneder gammel gutt, og foreldrene var inne og spiste mens babyen satt alene i bilen. Foreldrene tok med seg barnet og reiste fra stedet. Politiet bekrefter at de ble varslet om episoden, og det er sendt bekymringsmelding til barnevernet.

Det er ikke klart hvor lenge barnet satt alene i bilen, men vitner sier at det trolig var to timer, siden bilen ble parkert da Nygaard grep inn.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus