Monsunregnet høljer ned

Monsunregnet høljer ned
Monsunregnet høljer ned

Slik rammer regnet inderne.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et hus kan skimtes midt i den flomstore elven Tehsil i Dehradun i India. Foto: AP - NTB scanpix.Et hus kan skimtes midt i den flomstore elven Tehsil i Dehradun i India. Foto: AP - NTB scanpix.

Grensepolitiet måtte rykke ut for å redde folk som var samlet i et Sikh-tempel i Chamoli-distriktet. Regnet vasket vekk bygninger og veier og drepte minst 23 mennesker. Foto: AP - NTB scanpix.Grensepolitiet måtte rykke ut for å redde folk som var samlet i et Sikh-tempel i Chamoli-distriktet. Regnet vasket vekk bygninger og veier og drepte minst 23 mennesker. Foto: AP - NTB scanpix.

Barna i Mumbai benytter monsunregnet til å leke med et oppblåsbart dyr. Foto: Rjanish Kakade/AP Photo - NTB scanpix.Barna i Mumbai benytter monsunregnet til å leke med et oppblåsbart dyr. Foto: Rjanish Kakade/AP Photo - NTB scanpix.

Veien mellom Rishikesh og Mana ble også vasket vekk av monsunregnet. Foto: AP Photo - NTB scanpix.Veien mellom Rishikesh og Mana ble også vasket vekk av monsunregnet. Foto: AP Photo - NTB scanpix.

Folk leker i de monsunstore bølgene langs kysten i Mumbai. Foto; Rajanish Kakade/AP Photo - NTB scanpix.Folk leker i de monsunstore bølgene langs kysten i Mumbai. Foto; Rajanish Kakade/AP Photo - NTB scanpix.

To små jenter gjemmer seg for bølgene under paraplyen. Foto: Rafiq Maqbool/AP Photo - NTB scanpix.To små jenter gjemmer seg for bølgene under paraplyen. Foto: Rafiq Maqbool/AP Photo - NTB scanpix.

Veiene er oversvømt i Mumbai. Foto: Rajanish Kakade/AP Photo - NTB scanpix.Veiene er oversvømt i Mumbai. Foto: Rajanish Kakade/AP Photo - NTB scanpix.

En kvinne ber i det hinduistiske tempelet Kheer Bhawani i Jammu. Tempelet er dedikert til Rajnya Devi, polulært kalt Kheer Bhawani fordi man vanligvis ofrer melk og «kheer» (en pudding) for en god vår. Foto: Channi Anand/AP Photo - NTB scanpix.En kvinne ber i det hinduistiske tempelet Kheer Bhawani i Jammu. Tempelet er dedikert til Rajnya Devi, polulært kalt Kheer Bhawani fordi man vanligvis ofrer melk og «kheer» (en pudding) for en god vår. Foto: Channi Anand/AP Photo - NTB scanpix.

En bygning raser sammen i Uttarkash. Myndighetene sier over 50 mennesker er savnet og 23 er bekreftet døde etter 3 dager med monsun-regn. Foto: AP Photo - NTB scanpix.En bygning raser sammen i Uttarkash. Myndighetene sier over 50 mennesker er savnet og 23 er bekreftet døde etter 3 dager med monsun-regn. Foto: AP Photo - NTB scanpix.

En ung jente leker med monsun-regnvannet i Mumbai. Foto: Rajanish Kakade/AP Photo - NTB scanpix.En ung jente leker med monsun-regnvannet i Mumbai. Foto: Rajanish Kakade/AP Photo - NTB scanpix.

Oversvømmelsene rammet også transportsystemet, tog og veier er særlig rammet. Foto: Rajanish Kakade/AP Photo - NTB scanpix.Oversvømmelsene rammet også transportsystemet, tog og veier er særlig rammet. Foto: Rajanish Kakade/AP Photo - NTB scanpix.

En buffalogjeter står med sin tradisjonelle, håndlagede paraplyen i Bhubaneswar mens monsun-skyene truer. Bøndene er svært avhengig av monsunregnet. Foto: Biswaranjan Rout/AP Photo - NTB scanpix.En buffalogjeter står med sin tradisjonelle, håndlagede paraplyen i Bhubaneswar mens monsun-skyene truer. Bøndene er svært avhengig av monsunregnet. Foto: Biswaranjan Rout/AP Photo - NTB scanpix.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus