Oslo-politiet etterlyser rømt fange

Etterlyste Omar Benkhriss. Foto: Oslo-politiet
Etterlyste Omar Benkhriss. Foto: Oslo-politiet

Politiet leter tirsdag ettermiddag fortsatt etter mannen som rømte da han skulle til undersøkelse ved Ullevål sykehus. 28-åringen er dømt for drapsforsøk, men anses ikke som farlig.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi har fortsatt ikke funnet ham. Vi jobber med det, men går aldri ut med hvor store styrker som er involvert, sier operasjonsleder Steinar Hausvik i Oslo politidistrikt til NTB ved 17-tiden.

«Kl 1045 rømte en fange under fremstilling. Beskriv:nordafrikansk, 185 cm, blå hettegenser m/«WES» på ryggen, blå og hvit joggebukse», skriver operasjonsleder i Oslo politidistrikt på sin Twitter-konto.

Mannen rømte fra to fengselsbetjenter da han skulle fremstilles for undersøkelser ved Ullevål sykehus, melder VG Nett.

Mannen har sittet fengslet i Ullersmo fengsel.

– Han har tidligere vært involvert i grove voldssaker, men er ikke farlig for allmennheten, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Marianne Grinaker, til VG.

Ingen av fengselsbetjentene kom til skade da mannen rømte.

Tirsdag ettermiddag gikk Oslo-politiet ut med en etterlysning av mannen:

«Politiet ønsker å komme i kontakt med Omar Benkhriss som rømte i forbindelse med en fremstilling ved Ullevål sykehus i dag kl. 10.50.

Omar Benkhriss soner fortiden en dom ved Ullersmo fengsel på seks og et halvt år for drapsforsøk og trusler med våpen. Han er også siktet for grovt ran med våpen.

Beskrivelse: 28 år, 185 cm, kort mørkt hår, brune øyne, smalt ansikt, slank kroppsbygning. Han snakker gebrokkent norsk. Ved rømningstidspunktet hadde han på seg en blå hettegenser med påskrift «WES» på ryggen, en blå og hvit joggebukse og blå nike joggesko. Han er Algerisk statsborger.

Publikum bes melde fra til politiet ved observasjon. Politiet ber om at man opptrer varsomt og ikke griper inn.

Kontakt politiet på 02800»

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus