Mann og kvinne pågrepet etter bankinnbrudd

En mann og en kvinne fikk med seg 8.000 kroner i mynter da de brøt seg inn i en bank i Samnanger i Hordaland natt til tirsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om innbruddet i Sparebanken Vests lokaler på Bjørkheim like etter klokka 4. Politiet rykket ut, men ved politiets ankomst hadde gjerningsmennene forduftet, trolig i retning Bergen.

Politiet sikret seg bilder fra videoovervåking på åstedet og kunne fortelle at innbruddstyvene hadde kjørt fra stedet i en sølvfarget Mercedes av typen E-modell, med knust/teipet bakrute.

Mercedesen ble observert ved kjøpesenteret Lagunen i Bergen i 9-tiden, og en halvtime senere ble en 30 år gammel mann og en kvinne på 25 pågrepet i nærheten. Begge er siktet for grovt tyveri.

Lensmann Terje Kvalvik i Kvam og Samnanger forteller til Bergensavisen at de siktede fikk med seg 8.000 kroner i skillemynt fra banklokalet. Begge beskrives som kjenninger av politiet.


View Larger Map

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus