24-åring omkom i påkjørsel i Lillesand

Mannskap fra Vegvesenet på stedet der en mann omkom i en trafikkulykke på E18 i Lillesand mandag kveld. Den omkomne ble trolig påkjørt av et vogntog etter en utforkjøring. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
Mannskap fra Vegvesenet på stedet der en mann omkom i en trafikkulykke på E18 i Lillesand mandag kveld. Den omkomne ble trolig påkjørt av et vogntog etter en utforkjøring. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

En 24 år gammel mann fra Arendal døde i en ulykke på E18 i Lillesand mandag kveld. Han ble trolig påkjørt av et vogntog etter en utforkjøring.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 22 år gammel mann fra Kristiansand ble skadd i ulykken, som ble meldt til politiet klokken 20.23. Politiet refererte mandag kveld til vitneopplysninger i beskrivelsen av hendelsesforløpet etter at en bil veltet ved avkjørselen til Kjerlingland.

– En person har brukket en arm. En annen person hadde kommet seg ut av bilen, men trolig i noe omtåket tilstand gått ut i veibanen, og blitt truffet av et vogntog. Det opplyses at vedkommende døde på stedet, melder operasjonsleder Frank Solås i Agder politidistrikt.

Politiet meldte tidligere at et barn og en kvinne ble skadd i ulykken, men dette viste seg å ikke stemme.

Den skadde mannen ble fraktet bort i luftambulanse, ifølge Fædrelandsvennen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus