Politiet etterlyser tips i drapssaken i Sarpsborg

Etterforskningsleder Kai A. Andersen i Østfold politidistrikt ønsker fortsatt tips etter drapet på Arshad Tofiq Mohammad Taher i Sarpsborg. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
Etterforskningsleder Kai A. Andersen i Østfold politidistrikt ønsker fortsatt tips etter drapet på Arshad Tofiq Mohammad Taher i Sarpsborg. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix

Politiet fortsetter etterforskningen av drapet på Arshad Tofiq Mohammad Taher i Sarpsborg, men har ikke siktet noen i saken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den kurdiske irakeren ble funnet drept i vannet ved Trøsken bru i Sarpsborg lørdag 8. juni.

– Så langt ser det ut som at funnsted og stedet hvor liket er dumpet, er det samme stedet, altså ved Trøsken bru. Vi vet også nå at siste livstegn fra avdøde er ettermiddagen 22. mai, opplyser etterforskningsleder Kai A. Andersen i Østfold politidistrikt i en pressemelding.

 Arshad Tofiq Mohammad Taher ble funnet drept i vannet ved Trøsken bru i Sarpsborg lørdag 8. juni. Politiet vet fortsatt ikke hvem som drepte 30-åringen. Foto: Politiet / NTB scanpix Arshad Tofiq Mohammad Taher ble funnet drept i vannet ved Trøsken bru i Sarpsborg lørdag 8. juni. Politiet vet fortsatt ikke hvem som drepte 30-åringen. Foto: Politiet / NTB scanpix

30-åringens siste bosted var en boligkonteiner i Hjalmar Wessels vei i Sarpsborg.

– Vår teori er at det er i boligkonteineren at drapet har funnet sted. Spor på stedet peker i den retningen, sier Andersen.

Politiet er fortsatt interessert i tips fra publikum, og ber folk som kan ha opplysninger om personer, kjøretøy eller bevegelser rundt boligkonteineren og Trøsken bru om å ta kontakt.

– Etterforskningen jobber fortsatt i mange spor og retninger. En viktig del av etterforskningen er blant annet å kartlegge avdødes omgangskrets og bevegelser i tiden forut for drapet, opplyser Andersen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus