Hadde ereksjon i åtte måneder

VOLDSOM EFFEKT: Mannen som i utgangspunktet slet med ereksjonssvikt, fikk etter operasjon en ereksjon han sent vil glemme. Illustrasjonafoto: Colourbox.com
VOLDSOM EFFEKT: Mannen som i utgangspunktet slet med ereksjonssvikt, fikk etter operasjon en ereksjon han sent vil glemme. Illustrasjonafoto: Colourbox.com

En 44 år gammel amerikaner fikk noe mer effekt enn ønsket etter en penisoperasjon.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen som i utgangspunktet slet med ereksjonssvikt saksøker nå legen som opererte ham, melder Delaware News.

Det var i 2009 at den nå 44 år gamle mannen fikk et implantat operert inn i sin penis. Dette er en helt vanlig fremgangsmåte for å hjelpe menn som sliter med ereksjonssvikt.

Når man har sex, kan man etter en operasjon helt enkelt pumpe opp penis så den får ereksjon. Da briten skulle ta i bruk sin nyopererte penis, gikk det imidlertid galt. Ereksjonen han fikk varte konstant i åtte måneder.

Les også: Viagra er ikke alltid løsningen

Den noe oppblåste tilstanden er greit å ha i sengen i forbindelse med sex, men nærmest alle andre hverdagslige sysler - som å bevege seg i en folkemenge eller kjøre motorsykkel - ble et stort problem for mannen på grunn av den konstante tilstanden.

– Jeg kunne for eksempel ikke danse etter som min penis hele tiden presset mot min dansepartner, sa han blant annet under vitneforklaringen sin i forrige uke, skriver Huffington Post.

Først etter åtte måneder ble implantatet tatt ut, og en annen kirurg har satt inn et annet som skal fungere som det skal. Mannen har likevel klaget på smerter i skrittet fordi følsomheten på hans edlere deler skal ha gått tapt etter den langvarige ereksjonen.

Les også:

Ereksjonssvikt kan signalisere hjerteproblemer

Ble frastjålet penis da han sov

Trodde penis var bombe

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus