Kvinne siktet for drapsforsøk på toåring i Moss

Artikkelen fortsetter under annonsen

En kvinne i 20-årene er mandag framstilt for varetektsfengsling i Moss, siktet for drapsforsøk på et to år gammelt barn fredag. Hun nekter straffskyld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet har foreløpig få opplysninger, annet enn at vedkommende ble begjært varetektsfengslet i fire uker. Drapsforsøket skal ha skjedd fredag kveld, melder Moss Avis.

Kvinnen motsatte seg varetektsfengsling da hun ble fremstilt i Moss tingrett mandag. Foreløpig har retten ikke kommet fram til noen kjennelse.

– Hun nekter straffskyld, og avviser gjerningsbeskrivelsen i politiets siktelse. Derfor motsatte hun seg også straffskyld, sier hennes forsvarer, Svein Inge Johansen, til NTB.

Han opplyser at hans klient er en kvinne i 20-årene, men vil ikke si noe om hun har et slektsforhold til barnet. Politiet opplyser til Dagbladet at barnet skal ha det bra.

– Vi er så tidlig i etterforskningen at vi ikke ønsker å gå ut med så mange opplysninger, i og med at det gjenstår avhør av en rekke personer, sier politiførstebetjent Anne Kristin Bohmann ved Moss politistasjon til Moss Avis.