Kvinne siktet for drapsforsøk på toåring i Moss

En kvinne i 20-årene er mandag framstilt for varetektsfengsling i Moss, siktet for drapsforsøk på et to år gammelt barn fredag. Hun nekter straffskyld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har foreløpig få opplysninger, annet enn at vedkommende ble begjært varetektsfengslet i fire uker. Drapsforsøket skal ha skjedd fredag kveld, melder Moss Avis.

Kvinnen motsatte seg varetektsfengsling da hun ble fremstilt i Moss tingrett mandag. Foreløpig har retten ikke kommet fram til noen kjennelse.

– Hun nekter straffskyld, og avviser gjerningsbeskrivelsen i politiets siktelse. Derfor motsatte hun seg også straffskyld, sier hennes forsvarer, Svein Inge Johansen, til NTB.

Han opplyser at hans klient er en kvinne i 20-årene, men vil ikke si noe om hun har et slektsforhold til barnet. Politiet opplyser til Dagbladet at barnet skal ha det bra.

– Vi er så tidlig i etterforskningen at vi ikke ønsker å gå ut med så mange opplysninger, i og med at det gjenstår avhør av en rekke personer, sier politiførstebetjent Anne Kristin Bohmann ved Moss politistasjon til Moss Avis.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus