Prins Philip hjem fra sykehuset

Prins Philip av Storbritannia (bildet) er skrevet ut fra sykehuset der han har gjennomgått en undersøkende operasjon i magen. Dronning Elizabeths ektemann, som er 92 år gammel, smilte og vinket til tilskuerne da han gikk inn i en ventende bil. Han skal nå hvile ut en stund, før han gjenopptar sine offisielle gjøremål. Foto: Anthony Devlin / Reuters / NTB scanpix
Prins Philip av Storbritannia (bildet) er skrevet ut fra sykehuset der han har gjennomgått en undersøkende operasjon i magen. Dronning Elizabeths ektemann, som er 92 år gammel, smilte og vinket til tilskuerne da han gikk inn i en ventende bil. Han skal nå hvile ut en stund, før han gjenopptar sine offisielle gjøremål. Foto: Anthony Devlin / Reuters / NTB scanpix

Britiske prins Philip har reist hjem fra sykehuset der han har vært gjennom en operasjon i magen. Dronning Elizabeths ektemann smilte og vinket til tilskuerne da han uten hjelp gikk ut til en ventende bil.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hertugen av Edinburgh, som 92-åringens offisielle tittel lyder, skal nå hvile ut en stund. Han vil ventelig gjenoppta sine gjøremål til høsten, het det i en kunngjøring fra hoffet ved Buckingham Palace mandag.

Les også: Prins Philip innlagt på sykehus

Ifølge BBC skal hertugen tilbringe første del av rekonvalesensen ved Windsor-slottet vest for London. Prins Philip, som er født i Hellas, giftet seg med daværende prinsesse Elizabeth i 1947 – fem år før hun ble dronning.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus