Meny

Tapte 3,5 milliarder etter at eldre dame snek i køen

SNEK: 34 år gamle Mindy Crandell forteller at hennes 10 år gamle datter reagerte på at en eldre kvinnene hadde sneket seg forbi dem i køen, men at hun ikke tenkte noe mer på det: Foto: Skjermdump / CBS

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mindy (34) gikk glipp av verdens største lottogevinst.

Powerball-lotteriet i USA gir vanlige folk sjansen til å vinne enorme pengesummer som på sekundet kan forandre liv.

For 84 år gamle Gloria Mackenzie fra den lille byen Zephyrhills skjedde akkurat det da hun 18.mai i år vant 590 millioner dollar i lotteriet.

Mackenzie ventet allikevel helt til 5.juni med å melde seg som vinneren av den historiske summen.

Under en pressekonferanse da navnet på vinneren ble offentliggjort uttalte Mackenzie at hun lenge var usikker på om hun ønsket å vinne verdens største lottogevinst.

– Dette er veldig mye penger, det forandrer livet ditt, sa Cynthia O'Connell ved Florida Lottery Office.

Les også: Lottogevinst på 3,5 milliarder kroner i USA

Reagerte på snikingen

Den 84-år gamle kvinnen var selv ikke tilstede på pressekonferansen, men fortalte at hun ville dele gevinsten med sønnen Scott.

Mackenzie takket også en ukjent kvinne som hadde latt henne få gå foran i køen. Amerikanske medier har siden uttalelsen jaktet den uheldige lottospilleren.

Til ABC News forteller 34 år gamle Mindy Crandell at hennes 10 år gamle datter reagerte på at en eldre kvinnene hadde sneket seg forbi dem i køen.

– Datteren min sa: Mamma, det står en dame foran oss. Jeg tenkte ikke særlig mye over det, forteller Crandell.

En ansatt i butikken reagerte på snikingen og henvedte seg først til Crandall, men 34-åringen fortalte at han kunne ekspedere 84 år gamle Mackenzie først.

Les også: Lottomilliardær får ikke være anonym

– Lærer datteren vår det riktige

Crandell forteller at familien tullet med at den eldre kvinnen kom til å vinne den store lottogevinsten. Den vennskapelige ertingen fortsatte helt til vinneren ble offentliggjort.

34-åringen forteller at hun ikke er bitter over at hun lot Mackenzie få levere lottospillet før henne.

– Jeg er ikke opprørt. Kanskje hun trenger pengene mer enn oss. Uansett hva det er, så var det meningen at hun skulle få den. Noen ganger er det bedre å være tålmodig enn kreve sin rett. Jeg vet at vi lærer datteren vår det riktige, sier hun til ABC News.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus