Meny

Død mann i Sarpsborg kan være savnet 60-åring

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet etterforsker fortsatt dødsfallet til en mann som ble funnet i vannet ved Trøsken bru i Sarpsborg lørdag. Mannen kan være en savnet 60-åring, men er ennå ikke identifisert.

Politiet omtaler dødsfallet som mistenkelig.

– Politiet kan bekrefte at den avdøde personen som ble funnet i vannet ved Trøsken bru i Sarpsborg, er en mann som vi foreløpig ikke kjenner identiteten til, sier Kai A. Andersen, leder ved etterforskningsseksjonen ved Sarpsborg politistasjon.

Ifølge lokalavisen Sarpsborg Arbeiderblad kan den døde mannen være en 60-åring som ble meldt savnet av sin familie torsdag i forrige uke.

Ifølge avisen ringte han denne dagen sin mor som bor et annet sted i landet, og fortalte at han var blitt frastjålet lommebok, papirer og mobiltelefon. Han ga også uttrykk for at han følte seg truet.

Politiet kan foreløpig ikke bekrefte om 60-åringen settes i sammenheng med funnet av den døde mannen i Mingevannet i Glomma.

– Alt vi kan si er at en mann er funnet død i elva og at vi ikke vet hvem det er. Vi avventer obduksjonsrapporten som er klar tirsdag formiddag, sier Kai Andersen til NTB.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus