Meny

Kvinne hentet ut av brennende bil etter ulykke i Hordaland

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 35 år gammel kvinne er alvorlig skadd etter en trafikkulykke på Skogsvåg ved Dommedalsvatnet i Sund kommune i Hordaland.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 15.23 søndag.

– Politiet fikk melding om at en bil sto og brant med en kvinne i. Kvinnen er tatt ut av bilen og fraktet med ambulanse til sykehuset, opplyser operasjonsleder Ronny Jarle Lentføhr ved Hordaland politidistrikt til NTB.

Søndag kveld opplyser Haukeland universitetssjukehus at kvinnen er alvorlig skadd.

– Hva som har skjedd vet vi ikke. Det får etterforskningen vise, sier Lentføhr, som opplyser at ingen andre biler var involvert i ulykken.

– Folk som kom forbi i bil fikk berget kvinnen ut. De fortalte at hun hadde tatt en unnamanøver for en syklist, og så havnet hun i fjellveggen, sier et vitne Bergens Tidende har snakket med.

– Vi har ennå ikke totaloversikt over hva som har skjedd. Bilen begynte å brenne og vi har fått kvinnen ut. Hun var betydelig skadet, men ikke av brannen, sier operasjonslederen til Bergensavisen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus