Meny

To omkom i kollisjon i Drammen

Politiet har sperret av Konnerudgata i Drammen etter at to biler kolliderte søndag ettermiddag. En person omkom i ulykken. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To menn omkom i en møteulykke i Konnerudgata i Drammen søndag ettermiddag.

En mann ble bekreftet omkommet på stedet, mens en 18 år gammel mann ble sendt til Ullevål universitetssykehus i Oslo med helikopter.

Mannen ble erklært død på sykehuset klokken 01.10 natt til mandag.

Politiet opplyser at de foreløpig ikke har formelt identifisert mannen som omkom på stedet, og at de derfor ikke kan gå ut med flere opplysninger om ham.

– Men vi har en sterk antakelse om hvem det er, og de pårørende er varslet. Det var to personer i hver av bilene som kolliderte, opplyser operasjonsleder Truls Fjeld til NTB søndag kveld.

Alvorlig, men ikke livstruende

En skadd 18 år gammel kvinne ble fraktet til Drammen sykehus. Hun behandles for nakkeskader og smerter og brudd i bekkenet.

Hennes 56 år gamle mor har ifølge politiet alvorlige skader, men hun skal være utenfor livsfare og behandles på Ullevål.

Politiet sier det ikke er noe som tyder på at noen av sjåførene var påvirket av alkohol.

Tre biler

Ulykken skjedde i en lang og bratt bakke, der det er to kjørefelt opp og et felt ned.

– Det har vært en møteulykke. Foreløpig tyder ting på at bilen som kjørte oppover, trolig har vært innom autovernet. Så har den kommet borti en tredje bil før det store sammenstøtet, sier Fjeld.

Det skal ikke være personskader i den tredje bilen. De to omkomne satt i bilen som kjørte oppover, mens de to kvinnene satt i bilen som var på vei nedover.

Etter kollisjonene tok det fyr i den ene bilen. Politiets teknikere og veivesenets ulykkesgruppe rykket ut til stedet.

Konnerudgata ble stengt søndag kveld og åpnet ikke for trafikk før ved 20-tiden.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus