Meny

Mourinho planlegger gigantkjøp

Fernando Torres, Hulk og Edison Cavani er noen spillerne Chelsea-manager José Mourinho må forholde seg til. Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klar for å punge ut 90 millioner pund for Edison Cavani og Hulk.

Den nyinnsatte Chelsea-manageren har ikke beskjedne planer i den engelske storklubben. José Mourinho har Roman Abramovichs støtte til å legge inn bud på uruguayanske Edison Cavano, som for øyeblikket spiller i Napoli, og brasilianske Hulk, som sist summer kom til Zenit St Petersburg.

For å få kapret spillerne må Chelsea betale rekordhøye 53 millioner pund for Cavani og rundt 40 millioner pund for Hulk , skriver Express.uk.com.

Avisen hevder at kjøpene skal sikre klubben at Fernando Torres, som har mislykkes i sitt scoringsoppdrag i Chelsea, får en ny klubb. Den engelske storklubben har prøvd å gjennomføre en byttehandel for å kapre Cavani, men det antas at Napoli ønsker penger om uruguayaneren skal forlate Serie A-klubben. 

Mourinho, som i morgen offisielt vil bli annonsert som ny Chelsea-manager, ser for seg at både Torres og Demba Ba kan være på vei bort fra London-klubben.

Hans ønske om Cavani, som har scoret 104 mål på 138 Napoli-kamper, er et sjokk for Manchester City, som anså seg selv som favoritter til å få signaturen til den profilerte spilleren. 

Ironisk nok må Chelsea nå gjøre business med klubbens tidligere manager Rafael Benitez, som nå styrer Napoli.

Benitez har blitt fortalt av klubbens president om å finne en erstatning for Cavani som vil bli solgt.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus