Meny

Bryllupsfesten ville ingen ende ta

Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill på vein inn til bryllupsfest på Drottningholm slott. Der pågikk festen helt til søndag morgen. Foto: Reuters

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sammen med alle sine gjester feiret nygifte prinsesse Madeleine og Chris O'Neill bryllupet til langt ut i de små timer.

Da solen gikk opp over Drottningholms slott søndag, pågikk festen fortsatt. Ifølge svenske medier skriver stilnet ikke musikken før i 5-tiden om morgen.

Etter vielsen og kortesjen gjennom Stockholm sentrum ankom brudeparet med båt til Drottningholm, der middag og den påfølgende festen ble holdt, uten innsyn fra allmennheten.

Etter en fireretters middag, kun avbrutt av flere taler, var det klart for bryllupskake. Den en meter lange kaken ble båret inn etter middnatt, til jubel og applaus fra gjestene. Etter at brudeparet hadde tatt det første stykket, holdt brudgommen tale til sin prinsesse, en tale som ifølge mediene rørte alle gjestene til tårer.

«Chris holdt akkurat en tale som fikk alle til å gråte! Nå er det klart for fest», skrev golfspilleren Jesper Parnevik på Twitter like etter kl. 01.

– Chris O'Neills tale var fantastisk. Han snakket om forholdet til sin far. Og han snakket om kongen, sier en av gjestene, Charles Lubar, til Aftonbladet.

Bandet Pilot, som også spilte på Madeleines 25-årsdag, spilte til dans.

– Alt var bare helt fantastisk, sier en av gjestene til Aftonbladet.

Om, hvor og når de nygifte skal på bryllupsreise, er ikke kjent.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus