Meny

Tyvene raser inn gjennom vinduet med trailer

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tyvene hadde lagt den perfekte planen for å rane banken. Men det var en ting de hadde glemt å sjekke.

De to innbruddstyvene hadde sett seg ut målet: Et kontor som var tydelig skiltet med den internasjonale storbanken HSBC. Imidlertid dreide det seg bare om en telefonsentral, ikke en bankfilial. Her var det altså ingen kontanter å finne.

Opptakene fra overvåkningskameraer viser den underlige innbruddsmetoden. De to tyvene har ranet et kjøretøy som til vanlig brukes til kloakktransport, og de kjører rett inn gjennom glassveggen. Den ene av de to gjennomførte selve innbruddet, mens partneren ventet i en fluktbil utenfor.

De to ble arrestert kort tid etter at de hadde kræsjet fluktbilen. I bilen ble det funnet både en avsagd hagle og ammunisjon.

Begge innbruddstyvene fortalte i retten i Glasgow fredag at de var i alvorlige økonomiske problemer og at de forsøkte bankran som en desperat siste utvei. Begge to skal nå fengsles i minst fem år.

Hendelsen fant sted i South Lanarkshire i Skottland ifjor.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus