Meny

Væpnet aksjon utløst av utdrikningslag

Væpnet aksjon utløst av utdrikningslag

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Trondheim rykket lørdag formiddag ut etter å ha fått melding om en person med finlandshette ved en matbutikk. Vedkommende viste seg imidlertid å kun ha festlige hensikter.

– Ut ifra bevegelsesmønsteret til personen mistenkte vi at Prix var utsatt for et ran, sier innsatsleder Roger Mogstad ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Personen hadde også kamuflasjejakke på seg, og flere innringere varslet politiet. De valgte å rykke ut med bevæpning. På stedet fant de et utdrikningslag, som fikk kraftig formaning om å ikke gjøre noe slikt igjen.

– Det er nå en gang slik at hvis man gjør noe utenfor normalen bør og må politiet varsles slik at de kan håndtere meldingene som kommer inn. Det er ikke vanlig atferd å kamuflere seg med finlandshette før du går inn på butikken, sier innsatslederen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus