Meny

Arsenal jakter Higuain

Gonzalo Higuain kan være på vei til London. Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Wenger i samtaler med Real-stjernen.

Arsenal nærmer seg en avtale med Real Madrid og Gonzalo Higuain. Wenger skal nylig hatt en møte i Paris med Higuains far og agent der tema skal aha vært den eventuelle overgangen. Prislappen for en overgang skal være på 20 millioner pund. Wenger har nylig fått utvidet innkjøpsbudsjettet sitt enormt som et resultat av at Arsenal ikke har tatt et trofé siden 2005. Higuain skal selv ha uttalt at Arsenal er en klubb som ville passet han godt.

Det nye Arsenalbudsjettet gir klubben mulighet til å tenke nytt. Sommerbudsjettet for innkjøp av spillere ble nylig utvidet med hele 70 millioner pund. Nå skal både Wayne Rooney, Evertons Marouane Fellaini og Fiorentina's Stevan Jovetic være spillere Arsenal ser nærmere på.

Dersom klubben for signert Higuain håper de å få en både rutinert og ung spiss. Den 25 år gamle argentineren har sansynligvis mange år foran seg i proffotballen. Real Madrid-spillerens far har uttalt at Mourinhos tidligere klubb er interessert i å selge spilleren og at både Arsenal og Juventus er interessert. 

Andre fotballnyheter:

Tom Ince kan skape problemer for U21-gutta

Spissen scoret 18 mål i Englands nest øverste divisjon. Tom Ince er sønn av den tidligere United-spilleren Paul Ince. Spissen har hatt en meget god sesong i Championship-laget Blackpool, der han har scoret over dobbelt så mye som stjerneskuddet Wilfried Zaha i Crystal Palace. 

Inces suspensjon og Zahas skade holdt dem begge borte fra Englands åpningskamp i U21-EM der laget tapte 0-1 mot Italia. Nå er begge spillerne tilbake i den engelske troppen og er klare til å møte Norges U21-gutter i kveld kl 18.00. 

– De vil gi oss et løft med energien sin, sa Englands U21-trener Stuart Pearce på dagens pressekonferanse i Petah Tikva, ifølge VG.

Norges høyreback Omar Elabdellaoui er optimist i forkant av Norges andre gruppespillkamp i U21-EM.

– Det er alltid gøy å møte gode spillere. Vi har spilt mot England før. Vi er ikke redde for noe, men vi vet at han er en god spiller. Vi har sett ham på video, og det blir en utfordring for oss, uttaler Rosenborg-spilleren til VG.

Torres: – Planlegger å forlenge med Chelsea

Fernando Torres har ingen intensjoner om å forlate Chelsea og ser frem til å jobbe med den nyinnsatte treneren Jóse Mourinho. 

Etter to og et halvt år i London-klubben har det i forkant av sommerens overgangsvindu vært spekulasjoner rundt spanjolens fremtid. Torres har for øvrig skrevet en langtidskontrakt med klubben, en situasjon han er meget tilfreds med. Spissen hevder ovenfor Skysports at han ønsker å gi det han har til den nye treneren.

Jeg ser frem til å få sjansen til å jobbe med Jóse. Jeg har signert fem og et halvt år med denne klubben og jeg ønsker å bli ut tiden.

Reina forstår Suarez' situasjon

Liverpool-keeper Jóse Reina hadde gjerne sett at Luis Suarez ble værende på Anfield, men meddeler at han forstår spissens situasjon. Suarez hevder selv at han har blitt et offer for urett kritikk. Han hevder selv at han tror at hans karriere nå er avhengig av en ny start melder Skysports

Reina hevder at Suarez' behandling i media gjør uruguayanerens situasjonen vanskelig i Liverpool.

– Enhver spiller i hans situasjon vil ha problemer med å finne motivasjon med en slik behandling i media, forteller Liverpool-keeperen til Skysports.

Hangeland får fri

Landslagskapteinen får fri i tirsdagens privatlandskamp mot Makedonia på Ullevaal Stadion. 

– Han har hatt en kanontøff sesong, er sliten og etter diskusjon med meg har jeg gitt ham fri, sier Drillo til Dagbladet.

Kapteinen hevder selv at han er sliten, kanskje ikke så rart, med tanke på at han har spilt nesten alle Fulhams kamper denne sesongen.

Landslagssjef Egil Drillo Olsen innrømmer ovenfor Dagbladet at han har sett kapteinen fremvise bedre prestasjoner enn det han gjorde i gårsdagens VM-kvalifiseringskamp mot Albania. Drillo hinter spesielt til feilpasningen som førte til at Espen Ruud fikk gult kort etter ni sekunders spill.

– Det er ikke noe stort poeng å presse han til å være med mot Makedonia. Norge har andre stoppere som holder et bra nivå, avslutter landslagsjefen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus