Meny

Ny rumensk mann siktet for drapet i Telemark

Politiet og Røde Kors søkte etter den drepte 64-åringen i flere dager. Fredag ble nok en mann siktet for drapet. Foto: Inge Fjelddalen / TA / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har siktet ytterligere en rumensk mann for drapet på Magne Sigmund Hanssen i Porsgrunn i mai. Fra før er en annen rumener siktet i saken.

Politiet i Telemark opplyser fredag formiddag at de har pågrepet en 36 år gammel rumensk statsborger for drapet.

36-åringen tok selv kontakt med politiet den 5. juni. I avhør har han erkjent at han deltok i drapet. Mannen vil fredag bli framstilt for varetektsfengsling, og politiet har bedt om brev- og besøksforbud i fire uker.

Politiet opplyser at mannen lenge har vært interessant i forbindelse med etterforskningen av drapet, og at de har ønsket å komme i kontakt med han.

Les også: Rumener siktet for drap i Telemark

Tidligere er en 30 år gammel rumensk mann siktet for drapet. Politiet utelukker ikke flere pågripelser i saken.

64 år gamle Magne Sigmund Hanssen fra Skien ble meldt savnet 10. mai. Kort tid etter innrømmet mannens leieboer å ha drept mannen og dumpet han i Skienselva. Hanssen ble funnet av en turgåer i Porsgrunn 24. mai.

30-åringen har forklart seg om motivet for drapet, men politiet vil ikke gi opplysninger om dette fordi det kan påvirke andre vitners forklaringer.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus