Meny

Riise på snarvisitt hos Drillo-gjengen

John Arne Riise på snakket med pressen i Oslo etter at han besøkte gamle lagkammerater tirsdag ettermiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

John Arne Riise spiste middag med landslagsgutta tirsdag kveld. Etter 110 landskamper takket han for seg på landslaget.

Det er ikke lenge siden Fulham-proffen sa nei til å spille mer for Norge. Han kom innom troppen etter pressemøtet tirsdag.

– Jeg holdt en liten tale, og det gjorde også Drillo. Jeg ba litt om unnskyldning for at jeg tok bort fokuset fra laget da jeg trakk meg, sa Riise til pressen før han kjørte av gårde utenfor Hotel Bristol tirsdag.

Riise er den spilleren med flest landskamper i Norge.

– Jeg har lyst til å takke alle i støtteapparatet og takke alle spillerne for at de har støttet meg. Det er trist og vemodig å stå her, men jeg angrer ikke på valget. Jeg skal heie på landslaget og følge dere videre. Håper dere vinner den viktige kampen på fredag, sa Riise i sin avskjedstale.

Han fortalte også nok en gang hvorfor han hadde valgt som han gjorde

– Det var hensyn til familie og venner samt ønsket om å forlenge klubbkarrieren, sa Riise.

Nå har Norges Fotballforbund åpnet for at Riise skal få et kort innhopp i en landskamp på Ullevaal. Det er på den måten han offisielt skal takkes av.

– 110 kamper sier alt. Du har vært viktig på og utenfor banen, og du har spilt haugevis av gode kamper. I miljøet har du vært en stor entusiast, hatt enorm guts og alltid i godt humør. Du har bidratt til at miljøet har vært bra, og gjort en kjempejobb utenfor banen, var Drillos rosende ord til John Arne Riise.

– Du vil bli savnet, John Arne. Valget ditt virker gjennomtenkt, og det respekterer vi. Jeg ønsker deg all verdens lykke til i resten av fotballkarrieren og i livet etterpå, sa Drillo.

Norge forbereder seg til den viktige bortekampen mot Albania fredag. Troppen reiser til Tirana. 

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus