Meny

Europa oversvømmes

Europa oversvømmes

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tusenvis er tvunget ut av sine hjem, og minst ti mennesker har mistet livet i flommen som nå skyller inn over sentrale deler av Europa.

Et rådyr svømmer for livet gjennom Asten i Østerrike. Foto: Werner Kerschbau/EPA - NTB scanpix.Et rådyr svømmer for livet gjennom Asten i Østerrike. Foto: Werner Kerschbau/EPA - NTB scanpix.

Veiene er oversvømt i Grabenstaett i Tyskland. Foto: Michael Dalder/Reuters - NTB scanpix.Veiene er oversvømt i Grabenstaett i Tyskland. Foto: Michael Dalder/Reuters - NTB scanpix.

En dame med støvler balanserer bortover i Dresden i Tyskland. Foto: Markus Schreiber/AP Photo - NTB scanpix.En dame med støvler balanserer bortover i Dresden i Tyskland. Foto: Markus Schreiber/AP Photo - NTB scanpix.

Gamlebyen i Passau i Tyskalnd er også oversvømt. Foto: Karl-Josef Hildenbrand/EPA - NTB scanpix.Gamlebyen i Passau i Tyskalnd er også oversvømt. Foto: Karl-Josef Hildenbrand/EPA - NTB scanpix.

Rhinen går over sine bredder ved Rheinfelden. Foto: Patrick Seeger/AP Photo - NTB scanpix.Rhinen går over sine bredder ved Rheinfelden. Foto: Patrick Seeger/AP Photo - NTB scanpix.

En gutt balanserer på en kant langs husveggen i Passay sør i Tyskland. Foto: Armin Weigel/AFP Photo - NTB scanpix.En gutt balanserer på en kant langs husveggen i Passay sør i Tyskland. Foto: Armin Weigel/AFP Photo - NTB scanpix.

Flommen oppfordrer til alternative transportpåfunn. En gutt på flytemadrass i Passau i Tyskland. Foto: Andreas Gebert/EPA - NTB scanpix.Flommen oppfordrer til alternative transportpåfunn. En gutt på flytemadrass i Passau i Tyskland. Foto: Andreas Gebert/EPA - NTB scanpix.

En dame får hjelp av en mann. Ikke alle er like heldige. Minst ti er døde i flommen og tusenvis er evakuert. Foto: Andreas Gebert/AFP Photo - NTB scanpix.En dame får hjelp av en mann. Ikke alle er like heldige. Minst ti er døde i flommen og tusenvis er evakuert. Foto: Andreas Gebert/AFP Photo - NTB scanpix.

Ender svømmer forbi statuen av Sri Chinmoy i Praha i Tsjekkia. Foto: David Cerny/Reuters - NTB scanpix.Ender svømmer forbi statuen av Sri Chinmoy i Praha i Tsjekkia. Foto: David Cerny/Reuters - NTB scanpix.

Bilde fra luften viser Vltava-elven som går over sine bredder ved Vltavou, nord for Praha. Foto: Vit Simanek/AP Photo - NTB scanpix.Bilde fra luften viser Vltava-elven som går over sine bredder ved Vltavou, nord for Praha. Foto: Vit Simanek/AP Photo - NTB scanpix.

En gård ved Burghausen i Tyskland er helt oversvømt av en flomstur Salzach. Foto: Peter Kneffel/EPA - NTB scanpix.En gård ved Burghausen i Tyskland er helt oversvømt av en flomstur Salzach. Foto: Peter Kneffel/EPA - NTB scanpix.

To menn går nedover gaten i Kritzendorf i Østerrike. Foto: Herbert Oczert/EPA - NTB scanpix.To menn går nedover gaten i Kritzendorf i Østerrike. Foto: Herbert Oczert/EPA - NTB scanpix.

Se også disse videoene av situasjonen:

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus