Meny

Trippeldrapssiktet trolig på frifot i Norge

I NORGE: Norsk politi som har tatt et tett samarbeid med pakistansk politi i jakten på gjerningsmennene i trippeldrapssaken. Nå har de informasjon om at en av mennene oppholder seg i Norge. Bildet er av politioverbetjent i Oslo politidistrikt, Grete Lien Metlid, som leder etterforskningen i saken. (Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En av de antatte gjerningsmennene i trippeldrapssaken i Pakistan skal ha kommet til Norge, men er fortsatt ikke pågrepet.

Politiet i Pakistan sier han er i Norge, og etter det NRK kjenner til har den etterlyste mannen vært i landet i minst tre døgn.

Mannen har på telefon bekreftet overfor kanalen at det er ham som er etterlyst, for øvrig vil han ikke kommentere saken.

Ifølge siktelsen skjøt mannen mot to av de tre drepte mennene i Pakistan rundt 17. mai.

Les også: To varetektsfengslet for trippeldrap

Et ektepar og deres sønn ble pågrepet i Norge 18. mai. De er siktet for medvirkning og sitter varetektsfengslet i Oslo.

Fengslingen går ut tirsdag, og politiet vil be om fortsatt fengsling. De to pakistanske antatte hovedgjerningsmennene er ikke pågrepet.

Les også: Flere personer kan stå bak trippeldrap i Pakistan

De drepte var to brødre og deres far. Den ene av brødrene var hemmelig gift med datteren til paret som nå er fengslet i Oslo. Det var hun som anmeldte foreldrene og broren.

De tre har hele tiden hevdet de ikke har noe med drapene i Pakistan å gjøre.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus